Składniki:
- ok. 200 g marynowanych pieczarek,
- 4 ogórki konserwowe,
- 2 łyżki śmietany 18 %
- 2 płaskie łyżeczki chrzanu,
- 8 łyżeczek majonezu delikatny Kętrzyński,
- sól i pieprz.
Wykonanie:
Pieczarki i ogórki dokładnie odsączamy z zalewy, kroimy w drobną kostkę. W miseczce mieszamy: majonez, śmietanę i chrzan. Wszystkie składniki łączymy ze sobą , przyprawić solą i pieprzem (do smaku) i odstawiamy do lodówki.
Post powstał przy współpracy z marką "Kętrzyński" https://ketrzynski.pl/ #kętrzyński IG @majonez_ketrzynski - www.instagram.com/majonez_ketrzynski Wszystkie produkty marki Kętrzyński dostępne są na www.sklepwegorzewo.pl oraz w niektórych marketach Stokrotka, Auchan, Carrefour.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję serdecznie za odwiedzenie mojego bloga. Miło mi będzie jak zostawisz swój komentarz :) An@Mari