Bajgiel mega pyszny i sycący, fajne śniadanie :)
- 2 bajgle,
- 1-2 łyżki majonezu Kętrzyński,
- 1 łyżeczka musztardy Kętrzyński,
- ok. 300 g łososia wędzonego,
- 1 dojrzałe awokado,
- 1/2 limonki (soku),
- garść rzeżuchy,
- 4 rzodkiewki,
- 1 ogórek,
- garść koperku,
- rukola,
- kiełki rzodkiewki,
- sól (do smaku).
Wykonanie:
Rzodkiewkę, ogórka kroimy w drobną kostkę. Awokado obieramy, polewamy sokiem z limonki, rozgniatamy widelcem. Łososia siekamy razem z resztą składników. Dodajemy majonez, musztardę, sól (do smaku). Bajgla rozkrajamy możemy posmarować majonezem, kładziemy pastę, na górę kładziemy kiełki rzodkiewki i rukolę.
Przepis powstał we współpracy reklamowej z marką "Kętrzyński" https://ketrzynski.pl/ #kętrzyński IG www.instagram.com/majonez_ketrzynski
nowe konto https://www.instagram.com/majonezketrzynski1945/ Wszystkie produkty marki Kętrzyński dostępne są na www.sklepwegorzewo.pl oraz w niektórych marketach Stokrotka, Auchan, Carrefour.
nowe konto https://www.instagram.com/majonezketrzynski1945/ Wszystkie produkty marki Kętrzyński dostępne są na www.sklepwegorzewo.pl oraz w niektórych marketach Stokrotka, Auchan, Carrefour.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję serdecznie za odwiedzenie mojego bloga. Miło mi będzie jak zostawisz swój komentarz :) An@Mari